Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vad karaktäriserar framgångsrika stadskärnor och vad kan stadens aktörer göra för att bygga framgång gemensamt

1 december, 2023 @ 11:30 13:00

Plats: Quality Hotel Sundsvall

Sveriges stadskärnor förändras och nya beteendemönster föder nya behov. På årets sista lunchmöte presenterar Christina Friberg, näringspolitiskt ansvarig och expert på stadsutveckling, Fastighetsägarna, ”Cityindex Sundsvall 2023”. Cityindex är en rikstäckande kartläggning av utvecklingen i Sveriges stadskärnor. Rapporten är unik i sitt slag och presenterar tillväxt för detaljhandel, restaurangnäring, hotellbransch och kommersiell service i samtliga stadskärnor i landet. Cityindex bygger på en metodik där densitet av boende och verksamheter definierar stadskärnans geografiska avgränsning, vilket ger en jämförbarhet mellan alla Sveriges stadskärnor. I anslutning till presentationen reflekterar en panel bestående av Jeanette Hedlund, stadsbyggnadsnämndens ordförande Sundsvalls kommun, Andreaz Strömgren, stadsbyggnadsdirektör Sundsvalls kommun, Anna Dahlgren affärschef Diös, Jonas Albecker, Stadsutveckling Sundsvall och moderator Christina Friberg över resultatet.

I huvudet på: Vi tar pulsen på Helena Granby, designer och ägare av Lyckliga Storgatan. Hon kommer berätta om sina framgångsfaktorer för företagande samt visa några av de senaste modellerna som inspiration inför årets sista festligheter.

Partner på scenen: Consembly AB med huvudkontor i Timrå, bjuder på en extra händig julklapp. Håll utkik i sociala medier inom kort – DU har chansen att vinna!

Sundsvall fyller 400 år och det kommer att firas under hela 2024. Den professionella teatergruppen Teater SOJA inleder Sundsvalls 400-årsjubileum med ”Det stora julspektaklet i Sundsvall anno 1917”. På fredag gästar de vårt lunchmöte och berättar mer om kommande föreställning!

Avslutningsvis bjuder vi in till årets andra LUS (Lunch Utan Slut). Vi bjuder in våra medlemmar till att checka ut lite tidigare från arbetet och stanna kvar i huset för fortsatta trevligheter med tillfälle till dialog gemensamt. Vi har abonnerat Melody mellan klockan 13-16. Den som vill stannar också kvar för Afterworkbuffén som öppnar klockan 16.00. Separat inbjudan kommer för detta och du behöver anmäla dig separat för LUS.

PRIS: 130 kr för medlemmar och 250 kr för gäster. Kom ihåg att avboka din plats om du får förhinder, vid ej avbokning debiteras fullt pris.

Antal anmälda: 93

Anmälan är stängd.