Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ditt professionella rykte avgör din framtid

PROFESSIONAL REPUTATION/DITT PROFESSIONELLA RYKTE; Din i särklass viktigaste och minst utnyttjade professionella tillgång!

Du kan ha briljanta affärsidéer eller karriärstrategier, men allt landar i hur du uppfattas – ditt reputation. När du förstår den fullskaliga effekten av detta, då kommer din affärsverksamhet, karriär och professionella utveckling att tillföras en ny dimension. Det finns inget mer kraftfullt, men paradoxalt nog är det vår minst kända och utnyttjade tillgång.

Ett attraktivt reputation är den gyllene nyckel som öppnar dörrar till spännande människor, kunder och företag som du vill göra affärer med eller bli anlitad av.

Vi hälsar välkommen till Per Frykman – Founder of Reputation Mastery som gästar oss och berättar mer om detta spännande ämne. Per är en driven entreprenör som har arbetat med 1400 entreprenörer, konsulter och ledare i 8 länder för att analysera och utveckla deras professional reputation.

Pers ”Reputation Tagline” baserat på svar från 11 klienter:

”Per is a dedicated game-changer and pioneer who chisels out the uniqueness of his clients and contributes significantly to the breakthroughs that can be revolutionary.’’

I huvudet på: Vad rör sig i huvudet på ett UF-företag? Psykisk ohälsa är ett växande problem och något vi alla berörs av. Forskning pekar på att vårt överflödiga mobilanvändande bidrar till att vår hjärna hamnar i osynk. Vi på Aimi uppmärksammar detta samhällsproblem, och jobbar just nu med att ta fram en lösning som genom yttre motivationsfaktorer hjälper ungdomar att förbättra sina skärmvanor.

Plats: Quality Hotel Sundsvall

10 november, 2023 @ 11:30 13:00

Pris: 130 kr för medlemmar och 250 kr för gäster. Kom ihåg att avboka din plats om du får förhinder, vid ej avbokning debiteras fullt pris.

Antal anmälda: 81

Anmälan är stängd.